How do I access my cc9 account for call of duty heroes on my iPhone

SOLVED

Heroes Support

Highlighted

How do I access my cc9 account for call of duty he...

How do I transfer my cod heroes account with cc9 to my iPhone? I have my gamer id... My iPad has finally died so I downloaded game on iPhone but got put back at cc1... I have invested time and money please help I have my gamer information if required and alliance name๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
Handsomely
Likes: 0
Posts: 3
Registered: โ€Ž25-12-2016
1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

Re: How do I access my cc9 account for call of dut...

in reply to Handsomely
Solution
  1. Delete the game from your iphone
  2. check your iphone uses the same appleid as your old ipad
  3. go to settings > gamecentre and sign in using same profile as your ipad
  4. install the game again
  5. open the game and wait
  6. you will see a popup message "Do you want to switch to [your player name]'s base, cc level 9? Warning - all your current progress will be lost! Yes/No?" - click YES amd your base will load. 

Smiley Happy

N1123
Likes: 776
Posts: 1970
Registered: โ€Ž03-03-2015
2 REPLIES

Re: How do I access my cc9 account for call of dut...

in reply to Handsomely
Solution
  1. Delete the game from your iphone
  2. check your iphone uses the same appleid as your old ipad
  3. go to settings > gamecentre and sign in using same profile as your ipad
  4. install the game again
  5. open the game and wait
  6. you will see a popup message "Do you want to switch to [your player name]'s base, cc level 9? Warning - all your current progress will be lost! Yes/No?" - click YES amd your base will load. 

Smiley Happy

N1123
Likes: 776
Posts: 1970
Registered: โ€Ž03-03-2015

Re: How do I access my cc9 account for call of dut...

in reply to N1123
i have this issue atm everytime it says do i want to load commander gvg base up(me) it goes to load my base and bring me back to the same question in a continous loop
CesareBorgia89
Likes: 1
Posts: 9
Registered: โ€Ž15-11-2017

Studios