cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Time Zones

HeroHQ

Time Zones

hi, is there a way to edit the time zone you're in? even if youve selected the country youre in it seems the time zone remains incorrect. its not a bug or major issue or anything but would be nice to be able to set the correct time zone.

markiss
Likes: 0
Posts: 381
Registered: ‎07-02-2009
7 REPLIES

Re: Time Zones

in reply to markiss

If you click on "My Profile" at the top you can edit it. I did it earlier, so now im in UK time.

matthood5
Likes: 0
Posts: 9768
Registered: ‎07-02-2009

Re: Time Zones

in reply to markiss

ah thanks, ive changed it now

markiss
Likes: 0
Posts: 381
Registered: ‎07-02-2009

Re: Time Zones

in reply to markiss

Your welcome.

matthood5
Likes: 0
Posts: 9768
Registered: ‎07-02-2009

Re: Time Zones

in reply to markiss

Glad I could help.

matthood5
Likes: 0
Posts: 9768
Registered: ‎07-02-2009

Re: Time Zones

in reply to markiss

Glad I could help.

thanks Matthood.

sgttruffle
Likes: 0
Posts: 1125
Registered: ‎08-06-2011

Re: Time Zones

in reply to markiss

Glad I could help.

Wow you have posted a lot since joining! Trying to beat me in the number of posts hey!!! hehehe

sgttruffle
Likes: 0
Posts: 1125
Registered: ‎08-06-2011

Re: Time Zones

in reply to markiss

Lol, im just really hyped for this game, so im trying to find as much ino as possible and find out everyones opinions.

matthood5
Likes: 0
Posts: 9768
Registered: ‎07-02-2009
Visit us for the latest news, game information, screenshots, downloads and links. GO TO BLOGS