Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Komatiite bug

SOLVED

Guitar Hero Live Support

Komatiite bug

During play on GHTV play is interrupted with a Komatiite error. This is happening on a far too regular basis, sometimes 5-6 times in an hour at which point I give up trying. Please can someone advise any tips or better yet Activision if reading fix this bug as GHTV is becoming unplayable.

Level 1
Likes: 0
Posts: 2
Registered: ‎17-02-2016
1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Highlighted

Re: Komatiite bug

in reply to dirtymonkey181
Solution
‎03-03-2016 11:48 PM

Hello there. what platform are you currently playing on? Are you playing on a wired or wireless connection? Please try unplugging your platform and router for 5 total minutes. Then reset the in-game GHTV cache ,its in the Main Menu > Options > Reset GHTV cache. Let us know how it goes. ^RK

Player Support
Likes: 445
Posts: 12132
Registered: ‎25-06-2013
2 REPLIES
Highlighted

Re: Komatiite bug

in reply to dirtymonkey181
Solution
‎03-03-2016 11:48 PM

Hello there. what platform are you currently playing on? Are you playing on a wired or wireless connection? Please try unplugging your platform and router for 5 total minutes. Then reset the in-game GHTV cache ,its in the Main Menu > Options > Reset GHTV cache. Let us know how it goes. ^RK

Player Support
Likes: 445
Posts: 12132
Registered: ‎25-06-2013

Re: Komatiite bug

in reply to ATVISupport

Thanks, clearing the cache worked perfect on Xbox One.

Level 1
Likes: 0
Posts: 2
Registered: ‎17-02-2016
Visit us for the latest news, game information, screenshots, downloads and links. GO TO BLOGS