Operations does not open?!?

SOLVED

Call of Duty Ghosts Support Forum

Operations does not open?!?

Whenever I click on "operations" it sends me back to the "multiplayer menu"  If I do it after a game it sends me right back into that game types Que.  If i do it in between game lobbies it just does nothing.  Does anyone else have these problems and when will a fix be out?---Annoyed

Level 1
Likes: 1
Posts: 3
Registered: ‎23-06-2012
1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

Re: Operations does not open?!?

in reply to PuppyDogEars
Solution
‎20-11-2013 11:17 PM

Hi there,

We are aware some users are experiencing this issue and the matter has been forwarded up.  Once we receive word back, we'll have more information to provide you.

We appreciate your patience.

Regards ^AH

Community Coordinator
Likes: 325
Posts: 2471
Registered: ‎27-06-2013
6 REPLIES

Re: Operations does not open?!?

in reply to PuppyDogEars

There's a ton of problems with Operations at the moment, hopefully it will be fixed soon

Level 4
Likes: 26
Posts: 95
Registered: ‎13-11-2013

Re: Operations does not open?!?

in reply to PuppyDogEars

There's been a few posts here about that exact problem. You're not alone buddy. I know they already said they were working to make operations more user friendly, so hopefully they'll be patching out whatever bug is causing your issue as well.

http://twitter.com/goatnhog

Level 4
Likes: 29
Posts: 51
Registered: ‎08-11-2013

Re: Operations does not open?!?

in reply to PuppyDogEars

probably wont be fixed until late next week or after the way the devs keep replying to these posts

Level 22
Likes: 416
Posts: 1158
Registered: ‎15-11-2013

Re: Operations does not open?!?

in reply to PuppyDogEars

Are you fucking Serious with me right now come on they should fixed it today WTF!

Level 1
Likes: 2
Posts: 4
Registered: ‎12-11-2013
Highlighted

Re: Operations does not open?!?

in reply to Truper

Truper wrote:



Are you ******* Serious with me right now come on they should fixed it today WTF!


FYI Let me explain the patching process.(AKA give devs a break)

Level 9
Likes: 107
Posts: 305
Registered: ‎03-07-2013

Re: Operations does not open?!?

in reply to PuppyDogEars
Solution
‎20-11-2013 11:17 PM

Hi there,

We are aware some users are experiencing this issue and the matter has been forwarded up.  Once we receive word back, we'll have more information to provide you.

We appreciate your patience.

Regards ^AH

Community Coordinator
Likes: 325
Posts: 2471
Registered: ‎27-06-2013

Studios