Ghosts won't start if you have less than 6 gigs of RAM.

Call of Duty Ghosts PC

Ghosts won't start if you have less than 6 gigs of RAM.

Isn't that nice of IW. So if you have 4 gigs of RAM and you want to play Ghosts you are forced to buy extra memory.

http://s9.postimg.org/p5pm73ofj/6_GB.jpg

Level 5
Likes: 48
Posts: 128
Registered: ‎25-05-2013
5 REPLIES

Re: Ghosts won't start if you have less than 6 gigs of RAM.

in reply to Lemwise

Bummer, though they did say minimum requirements.

Level 1
Likes: 0
Posts: 3
Registered: ‎28-02-2013

Re: Ghosts won't start if you have less than 6 gigs of RAM.

in reply to Lemwise

I have 18 gbs of RAM. It's good games are putting my system to use.

Level 1
Likes: 2
Posts: 22
Registered: ‎03-11-2013

Re: Ghosts won't start if you have less than 6 gigs of RAM.

in reply to Lemwise

hi all I wonder if in the end it could mount this new dedicated servers cod, and if so where Ref Saveis to run the tutorial files or any way to install the servers. thank you very much

Level 1
Likes: 0
Posts: 2
Registered: ‎04-11-2013

Re: Ghosts won't start if you have less than 6 gigs of RAM.

in reply to Lemwise

I can play Metro, BF4 and Crysis 3 with 4 gigs of ram at max settings but Ghosts needs 6 gigs.

Btw, that isn't a screenie of my rig. I'm glad I didn't pre-order.

Level 5
Likes: 48
Posts: 128
Registered: ‎25-05-2013
Highlighted

Re: Ghosts won't start if you have less than 6 gigs of RAM.

in reply to Lemwise

The Call of Duty: Ghosts - PC Minimum System Requirements thread has existed for some time now. Ignoring it is not advised. Disputing it is understandable, but they've set the minimum benchmark and made it public. Locking this discussion, but posting this link again for emphasis.

Call of Duty: Ghosts - PC Minimum System Requirements

Moderator
Likes: 2092
Posts: 4767
Registered: ‎23-07-2012

Studios