Well I changed TV and..

Call of Duty Black Ops II Playstation 3

Well I changed TV and..

.. holy crap I played horrible.

I cannot blame lag for this (even though I was getting shot by the invisble man some times)

I went from a 47" 1080i to

a 32" 1080p

and the picture was way better! I could see things a bit clearer (yay for me) but the size different really through threw (I am such a newb!)my perception off (damn prosthetics). I like it but I am going to have to get used to it.

I was playing with D, G and H (otherwise known as S) and I did HORRIBLE!  I promise to be better next time (lol - at least we won 2/3)

Message was edited by: rlbl

Activision Ambassador
Likes: 2663
Posts: 8427
Registered: ‎08-09-2011
13 REPLIES

Re: Well I changed TV and..

It didn't help we were playing against a clear cut connection advantage. The games didn't get much better after you left, something has made the connections go down hill recently

Level 9
Likes: 60
Posts: 356
Registered: ‎15-03-2013

Re: Well I changed TV and..

in reply to FreindlyCoDPlay

maybe more people are disabling DLC

Activision Ambassador
Likes: 2663
Posts: 8427
Registered: ‎08-09-2011

Re: Well I changed TV and..

I don't know, I would think that would make the games better. 3/4 of every lobby is at most a 3 bar connection.

Level 75
Likes: 5321
Posts: 13666
Registered: ‎17-09-2011
Highlighted

Re: Well I changed TV and..

in reply to Ghamorra

yeah I agreed... Who was hosting? maybe you are too far down south. I am way up in CAN... maybe next time I should lead the party...see if that helps.

Activision Ambassador
Likes: 2663
Posts: 8427
Registered: ‎08-09-2011

Re: Well I changed TV and..

I think I was host and I'm the closest to you (in Boston)

Level 9
Likes: 60
Posts: 356
Registered: ‎15-03-2013

Re: Well I changed TV and..

in reply to FreindlyCoDPlay

damn... then it can get no better.

Activision Ambassador
Likes: 2663
Posts: 8427
Registered: ‎08-09-2011

Re: Well I changed TV and..

in reply to Ghamorra

That's really the problem. I've played in lobbies where everyone but the host is on a 3 bar and it runs fine. The issue going on now is there's a few 2 bars, a few 3 bars and a few 4 bars. Way too much variation in connections in one lobby.

I've tried solo as well and it's the same thing

Level 9
Likes: 60
Posts: 356
Registered: ‎15-03-2013

Re: Well I changed TV and..

in reply to FreindlyCoDPlay

Solo play is a damn death wish

Level 75
Likes: 5321
Posts: 13666
Registered: ‎17-09-2011

Re: Well I changed TV and..

I just got new prescription glasses today, so I think I may have similar experiences whenever I play next lol

Level 24
Likes: 395
Posts: 1810
Registered: ‎05-11-2011

Studios