How to get Render button

Call of Duty Black Ops II Xbox 360

How to get Render button

I've even clicked on selected films and it still doesn't show up. Anyone have any solutions?

Level 1
Likes: 0
Posts: 12
Registered: ‎16-11-2012
8 REPLIES

Re: How to get Render button

in reply to ShaneS1

edit the film (record the part you want to save)

then upload..

then in theatre goto edited films/select the film you just edited

now the render option will be hightlighted .

not sure how long the clips are allowed to be though..

(mines not working, keeps on sendin 30sec clips to youtube

when they get there, they are 2 secs long )

Level 9
Likes: 59
Posts: 401
Registered: ‎23-05-2011

Re: How to get Render button

in reply to elite_force1uk

It says you can upload 2 minute clips, which is a great improvement over the 30 seconds of BO2 & MW3. The only video I've been able to "render" was a 27 second clip, that uploaded to YouTube as a 4 second clip. Now no matter how long/short of a vid I attempt, I get an error about half way through the INSANELY long render time, and it never finishes.

Level 1
Likes: 0
Posts: 4
Registered: ‎15-08-2011

Re: How to get Render button

in reply to elite_force1uk

I'm having the same problem, edited three files, uploaded them (so they're saved), backed out to theatre mode, and I still have no render option. :/

Level 1
Likes: 1
Posts: 10
Registered: ‎11-10-2011

Re: How to get Render button

in reply to RuinedRequiem

Same Freaking Thing! UHHH

Level 1
Likes: 0
Posts: 20
Registered: ‎23-05-2011
Highlighted

Re: How to get Render button

in reply to idesmond97

Before you render it forces you to save it as a film..

if you dont delete you previous failed attempts

(in your file manager)

it will upload all of them (max 3)

I just managed to get it to work


Edited

rendering is much much faster now

just uploaded my 3rd video .. works better/faster than

mw3 vault and without the annoying sound errors at the start

Message was edited by: elite_force1uk

Level 9
Likes: 59
Posts: 401
Registered: ‎23-05-2011

Re: How to get Render button

in reply to ShaneS1

mine say i need a tv with higher than 420p THIS IS BULLSHIT!

Level 3
Likes: 14
Posts: 84
Registered: ‎16-01-2012

Re: How to get Render button

in reply to edyer12

where does it say that?

Level 1
Likes: 0
Posts: 12
Registered: ‎16-11-2012

Re: How to get Render button

in reply to ShaneS1

might have to wait for a patch all these complaints happened before and were fixed after a patch came out

Level 6
Likes: 30
Posts: 226
Registered: ‎10-06-2011

Studios