Anyone else notice the Black Hat has stopped working?

Call of Duty Black Ops II Wii-U

Anyone else notice the Black Hat has stopped working?

I just went online to upload the patch and try it out. The first 2 games was on Yemen. Taking out spyplanes with the blackhat in both those games worked just fine. Then the next game was in Cargo, I go to take out a spy plane and as I pull out the blackhat, it flickers a few times and switches back to my gun. Other times, if you hold the button for the blackhat, all you see is yours hands in front of you flickering like crazy. So I leave the game and try another lobby. I go into Slums and the same thing happens again. I also notice when running it looks like i'm trying to switch weapons, or about to climb over something, it kind of twitches. All I udjusted before playing was my scope sensitivity, I adjusted it back during the last game but nothing changed.

Has this happened to you?

Edit; Having come out of the game and starting again it worked again. But i'll let you know if it happens again.

Level 13
Likes: 105
Posts: 727
Registered: ‎13-01-2013
33 REPLIES
Highlighted

Re: Anyone else notice the Black Hat has stopped working?

in reply to pauly02

I've used it today w/o any problem but I've never tried to hack a spyplane. Is one enough?

Level 8
Likes: 49
Posts: 323
Registered: ‎25-12-2011

Re: Anyone else notice the Black Hat has stopped working?

in reply to n3r0s

As I die often 1 is usually enough for me

But yeah, the problem I had does seem to be a 1 off. Its not done it since. So here's hoping

Level 13
Likes: 105
Posts: 727
Registered: ‎13-01-2013

Re: Anyone else notice the Black Hat has stopped working?

in reply to pauly02

hows the game play pauly?? we know you never whine

Level 6
Likes: 34
Posts: 216
Registered: ‎24-01-2013

Re: Anyone else notice the Black Hat has stopped working?

in reply to OFCPaul1974

OFCPaul1974 wrote:

hows the game play pauly?? we know you never whine

I've had some good games today, but to be honest, i've noticed no change in the wiimote, the lag is still the same with one person still dominating the game, so for me, no change..

Level 13
Likes: 105
Posts: 727
Registered: ‎13-01-2013

Re: Anyone else notice the Black Hat has stopped working?

in reply to pauly02

I have the same problem except every animation (running, throwing equiptment, ect) loops and makes the game unplayable. It does it in every match, how did you fix it?

Level 7
Likes: 24
Posts: 293
Registered: ‎01-06-2011

Re: Anyone else notice the Black Hat has stopped working?

in reply to uscoastgaurd

uscoastgaurd wrote:

I have the same problem except every animation (running, throwing equiptment, ect) loops and makes the game unplayable. It does it in every match, how did you fix it?

Just by turning the game off, and the console too and restarting. So far so good.

Level 13
Likes: 105
Posts: 727
Registered: ‎13-01-2013

Re: Anyone else notice the Black Hat has stopped working?

in reply to pauly02

I went online and tried it, its working fine for me actually

Level 3
Likes: 18
Posts: 55
Registered: ‎29-01-2013

Re: Anyone else notice the Black Hat has stopped working?

in reply to pauly02

I just had a game where it was flickering like nuts when placing a Clay and try to Hack. It was possible to place the Clay but not Hack.

Level 8
Likes: 49
Posts: 323
Registered: ‎25-12-2011

Re: Anyone else notice the Black Hat has stopped working?

in reply to n3r0s

I cured my problem by switching off the game, then turning it back on again. So far so good. But thanks for trying it out and commenting. At least its not just me.

Level 13
Likes: 105
Posts: 727
Registered: ‎13-01-2013

Studios