Still can't play zombies

Black Ops II Xbox 360

So zombies doesn't freeze at menu anymore but when you search for a game it kicks you and I got a message saying ( *** 2 script error(s): )

skankingrudeboy
Likes: 0
Posts: 9
Registered: ‎17-08-2011
6 REPLIES 6

Im having the same issue.  Hopefully this means they are in the process of fixing the issue,

biznustime
Likes: 0
Posts: 2
Registered: ‎29-01-2013

I swear treyarch can never do anything right with out messing something up thats why I play infinity ward games like mw2 cuz black ops gets worse and worse im calling tomorrow and getting my money back u pay to play not to have you xbox keep freezing when trying to play zombies b.s treyarch do something right for a change

mac112891
Likes: 0
Posts: 3
Registered: ‎29-01-2013

i had the same problem at first and now my whole xbox keeps freezing i hope theyre just trying to fix issues with it but they better hurry up cuse this is gonna piss the community off alot if anyone knows how to fix this it would be awesome

halovampire16
Likes: 0
Posts: 7
Registered: ‎27-05-2012

yea same issue

MrWinkle
Likes: 1
Posts: 18
Registered: ‎25-11-2012

And if they were fixingthe problem think they would let us know? And is says everything is running and operational according to..... m.callofduty.com/blackops2/statu

mac112891
Likes: 0
Posts: 3
Registered: ‎29-01-2013

Treyarch just tweeted this .....We're aware of some Zombies-related issues on the 360 and we're working on a solution — update pending. ⋀TZ

biznustime
Likes: 0
Posts: 2
Registered: ‎29-01-2013

Studios